Festa e Kurban Bajramit: E marta (20 korriku) ditë jo pune

Festa e Kurban Bajramit: E marta (20 korriku) ditë jo pune

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale informon se 20 korriku (e martë) do të jetë ditë jo pune për besimtarët myslimanë në RMV.

Siç thuhet në njoftim, në pajtim me Ligjin për festa të RMV-së, të martën është dita e parë e Kurban Bajramit dhe e njëjta është ditë jo pune për besimtarët e besimit Islam.

MPPS në njoftim ua uron këtë festë besimtarëve myslimanë në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *