LSDM: Publikohet lista e kandidatëve për kryetar komunash

LSDM: Publikohet lista e kandidatëve për kryetar komunash

Kreu i Socialdemokratëve, Zoran Zaev, pas mbledhjes të Komitetit Ekzekutiv bëri të ditur 30 emrat e kandidatëve për kryetar komunash që do të garojnë në zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor të këtij viti.

Zaev njoftoi se janë paraqitur rreth 630 kandidatura për kryetar komunash dhe rreth 5 mijë kandidatë për këshilltarë.

Më poshtë janë kandidatët për disa nga komunat në vend, me të cilët LSDM do të kërkojë votat e qytetarëve në zgjedhjet lokale:

– Petre Shilegov – Qyteti i Shkupit
– Milikije Halimi – Haraçinë
– Velimir Smilevski – Butel
– Nenad Kurtovski – Mavrovë – Rostushë
– Goran Jovakovski – Çashkë
– Pero Konstadinov – Vallandovë
– Bllagojço Shapov – Bogdancë
– Zoran Zimbakov – Bosillovë
– Marjan Janev – Vasilevë
– Sasho Jankovski – Vevçan
– Ivica Dimitrov – Vinicë
– Goran Trajkovski – Dellçevë
– Llaze Petrov – Demir Kapi
– Ango Angov – Dojran
– Borce Gievski – Zelenikovë
– Jordan Nasev – Karbincë
– Filip Temellkovski – Kisella Vodë
– Bllagojçe Iliev – Konçe
– Tome Hristovski – Krushevë
– Ace Vellkovski – Llozovë
– Lube Kuzmanovski – Novac
– Kostadin Giergoevski – Ohër
– Elizabeta Zelenikovska – Petrovec
– Sllavço Pandurski – Pehçevë
– Dragan Anasatasov – Probishtip
– Zhivko Gosharevski – Resnjë
– Stojan Nikollov – Rosoman
– Zhaklina Jovanovska –
– Sashko Nikollov – Shtip

/shenja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *