Në Tabanoc, promovohet fushata për siguri në trafik

Kemi për qëllim uljen e aksidenteve të trafikut, uljen e shkeljeve në trafik, sepse kjo ka të bëj me rritjen e sigurisë së të gjithë qytetarëve që janë pjesëmarrës në trafik, tha Spasovski i cili njëherit apeloj deri tek të gjithë vozitësit që të respektojnë rregullat e trafikut.

“Pjesëmarrja ime dhe e zëvendësit tim, flet për rendësinë e kësaj fushate, për rendësin e asaj që vozitësit të jenë të pushuar. Gjendemi në Tabanoc, ku qarkullojnë shumë makina, posaçërisht tani që është koha e pushimeve, kemi për qëllim që mesazhi jonë të arrij deri tek secili vozitës që hyn në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, tha Spasovski./Alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *