RMV: 18 raste të reja me virus, asnjë viktimë

RMV: 18 raste të reja me virus, asnjë viktimë

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2798 teste, ndërkohë janë regjistruar 18 raste të reja të të infektuarve me Covid-19, dhe atë: Shkup-11 dhe Tetovë-6 dhe 1 në Sveti Nikollë. Janë regjistruar edhe 7 pacientë të shëruar, ndërkohë që në 24 orët e fundit nuk është regjistruar asnjë viktimë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *