Gjykata e Apelit hedh poshtë ankesat e Boki 13 dhe Katica Janevës

Gjykata e Apelit hedh poshtë ankesat e Boki 13 dhe Katica Janevës

Gjykata e Apelit në Shkup, në lidhje me lëndën “Haraçi”, mori vendim nga ku ankesat e Bojan Jovanovskit dhe Katica Jaenva i refuzoi si të pabazuara, ndërsa vendimin e nivelit të parë e vërtetoi.

Nga gjykata njoftojnë se vendimi do të publikohet në ueb-faqen e gjykatës.

Ndryshe, Jovanovski dhe Janeva u shpallën fajtorë për rastin “Haraçi” në qershor të vitit të kaluar. Jovanovski u dënua me 9 vite burg, ndërsa Janeva 7 vite burgim për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Krahas dënimeve me burg, u morr vendim edhe për konfiskimin e gjërave të Jovanovskit./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *