Ansambli shtetëror i këngëve dhe valleve popullore shqiptare në R.M.V

Ansambli shtetëror i këngëve dhe valleve popullore shqiptare në R.M.V

Artistët e ansamblit në rrugën drejt suksesit të radhës

Më datë 24.07.2021 pas mesnate vallëtarët dhe orkestra e ansamblit u nisën për në Veliko Tarnovo të Bullgarisë!

Të përkushtuar e të përgjegjshëm artistët tanë u nisën në festivalin e radhës që është pjesë e programit vjetor ku trupa jonë e konsoliduar me program ekskluziv do të prezantojë vlerat tona. Kjo natë ishte e veçantë e befuese teksa me trupën u nis edhe defisti i ansamblit Remzi Matoshi i cili kishte lënë babain te shtrirë në spital dhe në gjendje të rëndë shëndetësore për të qenë në sherbim të institucionit.

Lutemi për shendetin e tij kurse Remziu bashkë me artistët tjerë padyshim që do sjellin befasi gjatë këtyre ditëve nga prezantimet në Bullgari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *