Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me temperatura shumë të larta dhe me qarkullim të pakët të erës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Fuqia e erës do të jetë shumë e vogël me 2 km/h ndërsa rrezet Ultra Violet do të jenë të larta. Për këtë sugjerohet që në orët më kritike të ditës mos të dilet jashtë pa nevojë.

Edhe në ditët në vazhdim temperaturat do të jenë të larta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *