MPB: 204 shkelje të komunikacionit në Shkup, 118 për vozitje të shpejtë

MPB: 204 shkelje të komunikacionit në Shkup, 118 për vozitje të shpejtë

Në territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme  në kontrollet e Ministrisë së Punëve të Brendshme, janë shqiptuar gjithsej 204 masa, mes të cilave 118 sanksione për vozitje  me shpejtësi më të madhe  nga e lejuara, 26 për vozitje nën ndikim të alkoolit, 13 për vozitje pa patentë shoferi, gjashtë shkelje të motoçiklistëve dhe shtatë për vozitës fillestarë.

“Kontrollet e përforcuara aksionare të komunikacionit vazhdojnë. Apelojmë deri te qytetarët t’i respektojnë rregullat dhe dispozitat e komunikacionit për ta rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, theksuan nga MPB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *