Prej sot paraqitje për vaksinim edhe nëpër shtëpi

Prej sot paraqitje për vaksinim edhe nëpër shtëpi

Qytetarët që për shkak të arsyeve shëndetësore nuk janë në mundësi të vijnë dhe të marrin vaksinën kundër kovidit në pikat e vaksinimit prej sot mund të caktojnë vaksinimin në kushte shtëpiake.

Caktimi i terminit është përmes paraqitjes direkte në Shtëpitë e shëndetit, ndërsa mund ta bëjnë drejtpërdrejtë në pikat e vaksinimit, ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë.

Qytetarët mund të paraqiten për vaksinim me vizitë nëpër shtëpi në numrat:

Shtëpia e Shëndetit Berovë – 077 865 827 termin nga ora 12 deri në 14;

Shtëpia e Shëndetit Manastir – 075 263 886 nga ora 5 deri në orën 18;

Shtëpia e Shëndetit Vallandovë – 078 453 381 termin nga ora 11 deri në 13;

Shtëpia e Shëndetit Vevçan – 078 436 932 nga ora 13 në 14.

Shtëpia e Shëndetit Veles – 078 222 257 termin nga ora 13:00 deri 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Vinicë – 078 217 007 nga ora 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Gostivar – 071 769 009 termin nga 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Dellçevë – 076 487 611 termin nga 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Demir Hisar – 075 662 469 nga ora 13:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Kërçovë – 075 613 451 termin nga ora 08 deri në 10;

Shtëpia e Shëndetit Kratovë – 078 321 038 nga ora 08:00 deri në 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Kriva Pallankë – 076 311 120 termin nga ora 09 deri në 11;

Shtëpia e Shëndetit Krushevë – 078 315 487 termin nga ora 12 deri 13;

Shtëpia e Shëndetit Kumanovë – 075 239 148 termin nga ora 08:00 deri në 13:00;

Shtëpia e Shëndetit Makedonski Brod – 045 274 151 nga ora 10 deri në 15;

Shtëpia e Shëndetit Negotinë – 072 270 402 termin nga ora 09:00 deri 10:00;

Shtëpia e Shëndetit Ohër – 071 366 564 termin nga ora 12 deri 14:

Shtëpia e Shëndetit Pehçevë – 071 229 354 termin nga ora 12 deri 13;

Shtëpia e Shëndetit Prilep – 078 313 625 termin nga ora 08 deri 12;

Shtëpia e Shëndetit Probishtip – 071 581 719 dhe 071 366 186 termin nga ora 13:00 deri 14:00;

Shtëpia e Shëndetit Radovish – 070 357 770,078 319 452 termin nga ora 13:00 deri në 14:30;

Shtëpia e Shëndetit Resnjë – 070 290 017 nga ora 12 deri 14;

Shtëpia e Shëndetit Rostushë – 078 241 071 nga ora 09:00 deri 13:00;

Shtëpia e Shëndetit Shkup – 02 3134 629 termin nga ora 12 deri 14;

Shtëpia e Shëndetit Sveti Nikollë – takim 075 402 365 nga 13 deri në 14:30;

Shtëpia e Shëndetit Strugë – 077 665 590, 076 243 403 termin nga 08:00 deri në 12:00;

Shtëpia e Shëndetit Strumicë – 034 321-380 nga ora 09:00 deri 13:00;

Shtëpia e Shëndetit Tetovë – 078 330 185 termin nga ora 08:00 deri në 15:00;

Shtëpia e Shëndetit Shtip – 078 345 273 termin nga ora 08:00 deri në 15:00;

Shtëpia e Shëndetit Makedonska Kamenicë – 075 228 526 termin nga ora 13 deri në 14;

Shtëpia e Shëndetit Gjevgjeli – 075 276 974 termin nga ora 10 deri në 12;

Shtëpia e Shëndetit Dibër – 077 978 903 nga ora 09:00 deri në 12:00;

Shtëpia e Shëndetit Kavadar – 072 250 330, 076 218 169 nga ora 08:00 deri në orën 10:00:

Shtëpia e Shëndetit Koçani – 078 811 604 nga ora 13:00 deri në orën 14:00/koha.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *