Pritje të gjata nëpër kufitë e Maqedonisë

Pritje të gjata nëpër kufitë e Maqedonisë

Për shkak të fluksit të shtuar të automjeteve në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, për të hyrë në vend pritet rreth 30 minuta.

Në pikat e tjera kufitare, nga pala maqedonase, nuk ka më vonesa, informojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane po zhvillohet normalisht, ndërkaq trafiku në rrugët shtetërore është i pandërprerë.

Sugjerohet për kujdes gjatë vozitjes nëpër rrugët e Maqedonisë pasi këtë javë do të ketë temperatura të larta dhe të njejtat mund të shkaktojnë probleme nëpër vetura./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *