Instagram vjen me risi

Instagram vjen me risi

Rrjeti social Instagram vjen me risi, duke zgjatur kohën e postimeve reels.

Më herët të gjithë përdoruesit e Instagram kishin mundësinë të bënin dhe postonin video deri në 30 sekonda dhe tashmë ajo kohë është dyfishuar duke shkuar në 60 sekonda.

Ky zhvillim do t’i japë mundësi përdoruesve të kenë më shumë mundësi në krijimet e videove të tyre, pasi në fillimet e Instagram gjatësia e klipeve që mund të postoheshin ishte vetëm 15 sekonda./gazetablic/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *