Qeveria do t’i ofron partive të vogla uljen e pragut në 1 për qind për këshilltar komunal

Qeveria do t’i ofron partive të vogla uljen e pragut në 1 për qind për këshilltar komunal

Alsat nga burime brenda grupeve punuese në Kuvend mëson se Qeveria është gati të ofron uljen e pragut nga 3 në 1 për qind për këshilltarët komunal, pas reagimit të partive më të vogla dhe paralajmërimeve se do ta bllokojnë ndryshimin e Kodit Zgjedhor. Në rrethana jo zyrtare mësohet se partitë e vogla janë të gatshme për prag prej 1 për qind nga cenzusi dhe jo nga numri i përgjithshëm i votuesve për komunë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *