Nga shtatori nëpër shkolla vetëm ditarë elektronike

Në Maqedoninë e Veriut nga shtatori nëpër shkollat e vendit nuk do të ketë më ditarë shkollor të shtypur, por vetëm ato elektronike. Kjo është bërë e ditur nga Byroja për Zhvillimin e Arsimit, përcjell INA.

Mësimdhënësit më nuk do të ketë detyrim që të dhënat dhe notate nxënësve ti hedhin nëpër ditarët klasikë, por vetëm në ato elektronike, të cilët janë pjesë e sistemit arsimor gjatë viteve të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *