Policia sekuestron rreth 100 rrënjë kanabisi në Tearcë të Tetovës

Policia sekuestron rreth 100 rrënjë kanabisi në Tearcë të Tetovës

Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë, informon se pjesëtarë të policisë dje kanë gjetur dhe sekuestruar rreth 100 rrënjë të uzinës së kanabisit.

Siç thonë nga SPB Tetovë, më 03.08.2021, pas masave të ndërmarra zyrtare, pjesëtaret e policisë të SPB Tetovë në një fushë në vendin e quajtur “Llapuf” në zonën e Njësitit të Policisë-Tearcë, kanë gjetur dhe sekuestruar rreth 100 rrënjë të uzinës së Kanabisit.

“Sipas pronarit të arës S.U. (67) nga Tearca e Tetovës, këto ara nuk janë punuar dhe kultivuar për disa vjet me radhë. Po merren masa për zbardhjen e rastit”, thonë nga SPB Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *