Multikutura me aktivitet për rolin e fëmijëve në mbrojtjen e mjedisit jetësor përmes personazheve të filmave vizatimor

Multikutura me aktivitet për rolin e fëmijëve në mbrojtjen e mjedisit jetësor përmes personazheve të filmave vizatimor

Më datë 02.10.2021 Shoqata “Multikutura” realizoi aktivitetin e rradhës i cili, ju dedikohet fëmijëve lidhur me vetëdijësimin e tyre për ruajtjen e mjedisit jetësor. Përmes personazheve të preferuar të filmave vizatimorë, u përcoll mesazhi për rolin e fëmijëve në mbrojtjen e mjedisit jetësor si dhe të drejtën e tyre për një ambient ekologjik.

Ky aktivitet u realizua nga Shoqata Multikultura me mbështetje të Fondacionit Shoqëri e hapur – Maqedonia.

May be an image of outdoors
May be an image of outdoors and brick wallMay be an image of text that says 'PLANT MORE TREES!'May be a cartoon of text that says 'PLANT MORE TREES!'
May be an image of tree, outdoors and text that says 'MORE TREES FOR FRESH AiR!'
May be an image of child, standing and outdoorsMay be an image of child and outdoors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *