Kampionati Evropian Hibrid i Shahut 2021

Kampionati Evropian Hibrid i Shahut 2021

Nga 15 deri më 21 tetor 2021, Kampionati Evropian Hibrid për fëmijë dhe të rinj
organizuar nga Federata e Shahut e Maqedonisë me mbështetjen e ShMP “Jahja
Kemal”, do të mbahet në ambientet e shkollës.
30 përfaqësues në kategoritë deri në 8, 10, 12, 14, 16 dhe 18 për djem dhe
vajza do të përfaqësojnë Maqedoninë dhe do të garojnë me kolegët e tyre evropianë.
Udhëheqës i lojtarëve të Maqedonisë dhe koordinatore kryesore e ngjarjes është
Bojana Bejatoviq.

Fotot janë nga Kampionati Evropian i Shahut Hibrid 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *