Sot fillon shpërndarja e materialit zgjedhor nëpër KKZ

Sot fillon shpërndarja e materialit zgjedhor nëpër KKZ

Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot nga shtypshkronja “Kiro Dandaro” në Manastir do të fillojë me shpërndarjen dhe parashtrimin e materialit të besueshëm zgjedhor në 80 komisionet komunale zgjedhore (KKZ) dhe Komisionit komunal zgjedhor të Qytetit të Shkupit për zgjedhjet lokale që do të mbahen të dielën më 17 tetor./alsat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *