Projekt “Rritje e përdorimit dhe qasjes në të dhënat statistikore zyrtare në RMV

Projekt “Rritje e përdorimit dhe qasjes në të dhënat statistikore zyrtare në RMV

“Rritje e përdorimit dhe qasjes së të dhënave statistikore zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut” është titulli i projektit për të cilin sot në Shkup do të flasin drejtorët e Entit shtetëror të statistikës dhe Entit suedez për statistikë, Apostoll Simovski dhe Joakim Stimn.

Siç është paralajmëruar, në ngjarje do të flasin edhe sekretarja shtetërore në Ministrinë e Punëve të Jashtme, Kalinka Gaber dhe guvernatorja e Bankës Popullore të RMV, Anita Angellovska Bezhoska.

Në pjesën e dytë do të pasojë panel-diskutimi, në të cilin do të marrin pjesë dy drejtorët dhe Bojan Kardallov, komunikolog, Biljana Dukovska nga platforma për përballje me varfërinë dhe Xhebir Deralla nga Civil Media./fakte.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *