KSHZ: 13 ankesa për zgjedhjet lokale

KSHZ: 13 ankesa për zgjedhjet lokale

13 ankesa në lidhje me procesin zgjedhor janë dorëzuar në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve.

LSDM ka dorëzuar katër ankesa, VMRO-DPMNE tre, ndërsa koalicioni ASH-AAA kanë dorëzuar gjashtë ankesa.

VMRO-DPMNE gjithashtu ka dorëzuar dy ankesa që kanë të bëjnë me shkeljen e heshtjes zgjedhore.

KSHZ për këto ankesa do të caktojë seancë, në të cilën do t’i shqyrtojë dhe do të sjellë vendim për të njëjtat./alsat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *