Qeveria do ta mbajë seancën e 114-të

Qeveria do ta mbajë seancën e 114-të

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot përmes video lidhjes konferenciale do ta mbajë seancën e rregullt të 114-të.

Për vendimet dhe konkludimet e sjella nga seanca, e cila do të fillojë në ora 10:00, opinion do të njoftohet përmes kumtesës menjëherë pasi të përfundojë, kumtoi pres-shërbimi qeveritar./tv21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *