Raste me Covid 19: Dy paralele në Delçevë do të ndjekin mësim online

Raste me Covid 19: Dy paralele në Delçevë do të ndjekin mësim online

Për shkak të rasteve me Covid-19, dy paralele në shkollën fillore “Shën Klimenti i Ohrit” në Delçevë do të vazhdojnë mësimin online.

Në dy paralele, siç informojnë nga shkolla, ka gjithsej 34 nxënës.

“Në shkollën fillore “Vanço Prke” nuk kemi fëmijë që ndjek mësimet nga shtëpia, ashtu si në shkollën e mesme “Metodi Mitevski – Brico”, ku nuk ka nxënës pozitivë”, tha Vanqo Novoselski, këshilltar për arsim.

Ndryshe, para disa ditës ka nisur skriningu i nxënësve, i cili do të përfshijë disa shkolla të mesme dhe fillore nga i gjithë vendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *