Huawei renditet ndër 10 punëdhënësit më të mirë në botë për vitin 2021

Huawei renditet ndër 10 punëdhënësit më të mirë në botë për vitin 2021

Revista Forbes ka publikuar së fundmi listën e punëdhënësve më të mirë në botë për vitin 2021. Huawei renditet në Top 10 dhe është kompania kineze me renditjen më të lartë në listë, duke u ngjitur me gjashtë vende nga viti 2020.

Revista Forbes ka publikuar së fundmi listën e punëdhënësve më të mirë në botë për vitin 2021. Huawei renditet në Top 10 dhe është kompania kineze me renditjen më të lartë në listë, duke u ngjitur me gjashtë vende nga viti 2020.

Pavarësisht sfidave, Huawei ka investuar në fushën e teknologjisë duke sjellë produkte të reja, të cilat na ndihmojnë për të ndërtuar një botë inteligjente. Kompania po punëson vazhdimisht punonjës të rinj, veçanërisht talentet në fushën e teknologjisë, për të rritur fuqinë e novacionit. Nga ana tjeter, kompania po investon gjithashtu shumë në kërkime dhe zhvillim, duke u përqëndruar në përparimet teknologjike që e çojnë botën përpara. Investimet e kompanisë kushtuar kërkimit dhe zhvillimit në 2020 arritën në 21.8 miliardë dollarë, duke zënë 15.9% të të ardhurave totale të kompanisë.

Për të arritur në këto përfundime, Forbes ka realizuar një anketë në shkallë të gjerë, e aplikuar në një kampion prej rreth 150,000 punonjësish nga 58 vende që punojnë me kohë të plotë ose të pjesshme. Forbes klasifikoi 750 punëdhënës në listën e këtij viti./businessmag.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *