Qeveria do të mbajë seancën e 115-të

Qeveria do të mbajë seancën e 115-të

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot 26.10.2021, (e martë), do të mbaj mbledhjen e rregullt të 115-të me më shumë pika nga programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve.

Për vendimet dhe konkluzat e nga mbledhja e Qeverisë, me fillim në ora 12:00, opinioni do të njoftohet përmes kumtesës, menjëherë pas përfundimit të saj./lajmpress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *