Dimitar Kovaçevski kandidat për kryetar të LSDM-së

Dimitar Kovaçevski kandidat për kryetar të LSDM-së

“Sot zyrtarisht e paraqes kandidaturën për kryetar të LSDM-së në selinë e partisë”, tha Kovaçevski, duke paralajmëruar dhe deklaratë për media në ora 12:30 para hyrjes kryesore të selisë së partisë.

Dimitar Kovaçevski aktualisht mban pozitën e zëvendësministrit të Financave, dhe është anëtar i Këshillit Ekzekutiv të LSDM-së./Alsat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *