Thirrje për aplikim: Trajnim për shkathtësi të punësimit dhe ndërmarrësisë

Thirrje për aplikim: Trajnim për shkathtësi të punësimit dhe ndërmarrësisë

Për gjithë të interesuarit, Instituti për Lidership dhe Politika Publike ka hapur thirrjen për trajnim për shkathtësi pune dhe ndërmarrësie.

Aplikoni për të qenë më konkurrues në tregun e punës, si edhe hapjen e një bote të re drejt ndërmarrësisë.

Data: Eventi do të mbahet më 17,18 dhe 19 Dhjetor 2021.

Forma e aplikimit: Regjistrohuni më së voni deri me 14 dhjetor deri në ora 23:59.

Regjistrohu në linkun: https://forms.gle/szfPe17QsKVRjYzM9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *