Hapen aplikimet për Programin e Gatishmërisë për Investime në Ballkanin Perëndimor

Hapen aplikimet për Programin e Gatishmërisë për Investime në Ballkanin Perëndimor

Aplikimet për Programin e Gatishmërisë për Investime në Ballkanin Perëndimor tanimë janë të hapura!

Nëse jeni duke zhvilluar një produkt teknologjike dhe synoni të mbyllni investimin fillestar ose të serisë A (nga 100 mijë në 1 milion euro) në fund të vitit 2022, atëherë ky program është për ju.

Duke aplikuar, ju do të mund të:

  • Zbuloni se si të mbyllni një investim në vetëm 6 muaj;
  • Lidheni me bashkëmoshatrët tuaj nga i gjithë Ballkani Perëndimor
  • Merrni njohuri nga ekspertët, mentorët dhe investitorët më të mirë
  • mundësi qasjej në mbi 50 investorë rajonal dhe ndërkombëtar

Seeu TechPark&Programi për Gatishmëri për Investime të BB do të ju ndihmojë në mbylljen e një proces inevstimi vetëm për pak muaj.

https://vestbee.com/western-balkans-investment-readiness-program-for-startups?fbclid=IwAR0bcv6Wokq6Q1_p9LTMU-_3RujG5K2OOnJsutP5P4OhdHksfgMGMjmcT1o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *