Librat më të lexuar të 2021

Librat më të lexuar të 2021

Nuk keni plane se çfarë të lexoni përgjatë 2022, ne ju ndihmojmë me titujt më të lexuar përgjatë vitit që lamë pas.

Amazon ka zbuluar listën e librave më të shitur dhe më të lexuar të vitit 2021.

Librat fitues të çmimeve nga viti 2020 dominojnë listat e trillimeve të këtij viti.

  1. Matt Haig, Biblioteka e mesnatës- The Midnight Library.

Librat e rinj gjithashtu u renditën për librat më të mirë artistikë me hyrje të reja me peshë të rëndë nga:

2. Kazuo Ishiguro me librin ”Klara and the Sun”

3. Sally Rooney me librin ”Beautiful World, Where Are You” gjithashtu i përfshirë në dhjetëshen më të mirë.

Në kategorinë jo-fiction, gatimi, pastrimi dhe organizimi i librave kryesojnë listën më të shitur, e cila ndoshta nuk është befasi duke pasur parasysh sa kohë njerëzit kanë kaluar në shtëpi këtë vit.

Seria Pinch of Nom e Kay Featherstone përfshihet jo më pak se tre herë në dhjetëshen e parë, me Pinch of Nom Quick & Easy: 100 Receta të shijshme, dobësuese që zënë vendin e parë.

Tap To Tidy e Stacey Solomon: Organizimi, krijimi dhe krijimi i lumturisë në një botë të çrregullt vjen në vendin e dytë. Pavarësisht se nuk u përfshi në pesëshen e parë, aty kishte disa autobiografi të famshëm e Bob Mortimer’s me librin ”And Away…” duke zënë vendin e tetë dhe The Storyteller: Tales of Life and Music të Dave Grohl që renditet në vendin e nëntë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *