Shpallet konkurs për çmimin “Avangarda letrare maqedonase”.

Shpallet konkurs për çmimin “Avangarda letrare maqedonase”.

Sipas organizatorit të konkursit, çmimi jepet për një libër novator, eksperimental dhe krijues. Konkursi do të zgjasë deri më 31 janar, ndërsa fituesi do të shpallet në fund të muajit të ardhshëm.

Çmimi është në formë pllake, ndërsa deri më tani autorët kanë marrë: Elena Prenzova, Marina Mijakovska, Dejan Trajkoski, Stefan Markovski, Ana Bunteska, Bistra Ilin Shekerovski, Daniela Andonovska-Trajkovska, Mitko Gogov dhe Gabriela Stojanoska-Stanoeska.

Të interesuarit për të marrë pjesë në konkurs duhet të dërgojnë ose dorëzojnë kopje të librave të tyre në adresën: “Macedonia Present”, Rruga “Kosturski Heroi” 35, 1000 Shkup ose në e-mail: info@macedoniapresent.mk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *