Temperatura të ulta edhe në ditët në vijim

Temperatura të ulta edhe në ditët në vijim

Në mbarë shtetin sot në mëngjes temperaturat janë nën zero. Më ftohtë është në Berovë ku janë matur -12 gradë Celsius.

Në Petrovec në afërsi të Shkupit, Kriva Pallankës, Manastirit dhe Demir Kapisë janë shënuar -9 gradë Celsius, në Shtip, Tetovë, Prilep, Strumicë dhe Gjevgjeli – 8, në Zajçev Rid – Shkup dhe Kumanovë – 7, në Ohër, Vinicë dhe Pretor -5, në Mavrovë dhe Dojran -4, në Krushevë -3 dhe në Kodrën e Diellit – 2 gradë Celsius.

Temperatura të ulta nën 0 gradë celcius do mbizotërojnë edhe ditëve nën vijim por edhe me reshje në viset malore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *