e.GO Mobile, inovacioni në veturat elektrike urbane

e.GO Mobile, inovacioni në veturat elektrike urbane

Zgjidhja për lëvizshmëri të qëndrueshme qëndron në përdorimin e produkteve gjithnjë e më gjatë; jo duke i hedhur ato, por duke i vendosur në një rreth ripërtëritjeje dhe ripërdorimi që është krijuar për të optimizuar përdorimin e burimeve. Dhe kjo kërkon risi që në fillim… në produkt, në prodhim dhe në të gjithë ekosistemin që shkon me të! Qëllimi përfundimtar për të gjithë ne si prodhues automjetesh duhet të jetë të ndërtojmë automjete që janë të përshtatshme për qëllimin, të dizajnuara për të qëndruar me karakteristika të optimizuara të ripërdorimit. Riorientimi duhet të shkojë përtej vetëm produktit dhe të përfshijë mënyrën tonë të jetesës. Lexoni më shumë rreth qasjes sonë përçarëse ndaj lëvizshmërisë së qëndrueshme më poshtë.

Next.e.GO Mobile SE, prodhuesi i pavarur gjerman i automjeteve elektrike urbane, ka njoftuar se ka nënshkruar një partneritet global me NR Sports, përgjegjës për menaxhimin e karrierës së Neymar Jr. Futbollisti brazilian do të jetë i ri global i e.GO Mobile ambasadori i markës.

Neymar Jr. do të zbulojë formacionin e kompanisë 2022 – të quajtur e.wave X – më 5 maj në një ngjarje në Berlin, Gjermani. Ai gjithashtu do të bashkëpunojë në një sërë nismash për të trajtuar elektromobilitetin dhe rritjen ekonomike në Brazil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *