Fillojnë punimet në bulevardin”Bllagoja Toska”

Fillojnë punimet në bulevardin”Bllagoja Toska”

Gjitha rrugët në Qyttin e Tetovës kanë nevojë për intervenime por edhe për renovime të tërësishme pasi janë shumë të shkatëruara, një ndër to është edhe bulevardi Bllagoja Toska.

Komuna e Tetovës në krye me kryetarin Bilall Kasamin mbajti premtimin që ua dha qytetarëve dhe premtoi se kjo rrugë do të bëhet me të gjitha standardet europiane.

Ndërkohë vazhdojnë punimet në rrugën Strasho Pinxhur. Bulevardi Bllagoja Toska financohet nga Qeveria e Rebublikës së Maqedonisë së Veriut, nën supervizim të Komunës së Tetovës. Zbatues i punëve do të jetë TAV dhe subkontraktor NB Kompania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *