Në Kumanovë për herë të parë do të mbahet Festivali Ndërkombëtar i Prozës

Në Kumanovë për herë të parë do të mbahet Festivali Ndërkombëtar i Prozës

Për herë të parë këtë vit në Kumanovë, më 26 maj, me fillim nga ora 20:00, mbahet Festivali Ndërkombëtar i Prozës.
Festivali do të promovojë veprat më të fundit në prozë dhe romanet e të ftuarve nga Maqedonia, Bosnja dhe Hercegovina dhe Bullgaria.

Hapja pasohet nga një rubrikë ku do të flitet për veprat letrare të të ftuarve.

26 maji gjithashtu nga ora 20:00 është dita e dytë e Festivalit me një program të shkëlqyer letrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *