Teatri i Shqiptar në Shkup prezenton sonte shfaqjen ”Lezetet e mëkatit bashkëkohor”

Teatri i Shqiptar në Shkup prezenton sonte shfaqjen ”Lezetet e mëkatit bashkëkohor”

Teatri shqiptar i Shkupti ka njoftuar se sonte ePremte do të luhet shfaqja “LEZETET E MËKATIT BASHKËSHORTOR”

në ora ora 20:00

Me autor: VALENTIN KRASNOGOROV

Përktheu: MET XHELILI

Regjia: KALTRINA TEFIKU

Skena dhe kostumet: MEDINA HOXHA

Muzika: Kaltrina Tefiku

Luajnë:SABINA MEMISHI

FISNIK ZEQIRI

Hyrja për shfaqje: 200den

Për nxënës dhe studentë: 100den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *