Filmat e më të mirë të kohës së fundit

Filmat e më të mirë të kohës së fundit

Planifikoni të ndqini një film, në kinema ose në shtëpi. Dhe nuk dini çfarë të shihni, kjo listë e filmave do ju jep shumë opsione.

  1. AHED’S KNEE

2. MASTER

3. SUNDOWN

4. HUDA’S SALON

5. DOG

6. SCREAM

7. SEE FOR ME

8. MINAMATA

9. THE LOST CITY

10.TRUE THINGS

11. FRESH

12. ULTRASOUND

13. PARIS, 13TH DISTRICT

14. THE SURVIVOR


15. OPERATION MINCEMEAT

16. 7 DAYS

17. THE OUTFIT

18. CYRANO

19. THE BATMAN

20. MARVELOUS AND THE BLACK HOLE

Nëse doni më shumë sugjerime ju ftojmë të ndqini listën dhe të zgjidhni zhanrin që ju pëlqen më shumë.

https://editorial.rottentomatoes.com/guide/best-movies-2022/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *