Ujëvarat e Kamjanit, atraksion për shumë turistë

Ujëvarat e Kamjanit, atraksion për shumë turistë

Që nga pandemia, shumë banorë të Kamjanit kanë vëzhguar një numër të madh të bukurive natyrore në fshatin e tyre. Gjithsesj 8 ujëvara ku duken në një pamje të mahnitshme.

Javëne kaluar një grup i alpinistëve nga Kosova kanë udhëtuar për në Maqedoni me qëllim që të ngjiten në fshat.

Shumë shpejt janë vendosur edhe tabela informuese për turistët dhe ato që nuk i dinë me qëllim të rirtjes së numrit të turistëve.

Ky është një vend shumë turistik i cili ka nevojë për më shumë reklama dhe investime më të mëdha.- thonë nga banorët.

Përvojën e tyre e kanë dokumentuar në video dhe mund ta ndiqni në këtë link?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *