Vetëm dje 75 sanksione për shpejtësi tej normave të lejuara në territorin e SPB Tetovë

Vetëm dje 75 sanksione për shpejtësi tej normave të lejuara në territorin e SPB Tetovë

Sot (24.05.2022) në territorin e SPB Tetovë është kryer kontroll i intensifikuar aksion për sanksionimin e drejtuesve të mjeteve që drejtojnë automjet me shpejtësi më të madhe se ajo e përcaktuar, me ç’rast janë sanksionuar 75 drejtues mjetesh. Nga këta, 24 drejtues mjetesh kanë tejkaluar shpejtësinë në një zonë të banuar dhe 51 nga një zonë e banuar. Për të gjithë shkelësit janë përgatitur parashtresat e duhura.
Aksioni i intensifikuar i kontrolleve në qarkullim vijon edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

Njoftojnë nga Sektori për punë të brendshme i R.M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *