Këmbësori dhe çiklisti janë plagosur në një aksident automobilistik

Këmbësori dhe çiklisti janë plagosur në një aksident automobilistik

Me datë 26.05.2022 në ora 9.30 në SPB Shkup është raportuar se në rrugën “Metropolitan Teodosij Gologanov” ka ndodhur një aksident trafiku në mes të automjetit të pasagjerëve “Opel” me targa të Shkupit, i drejtuar nga EKA. (28) nga Shkupi dhe një biçikletë tip “Capriolo”, e drejtuar nga V.M. (64) nga Shkupi. Në aksident lëndime të rënda trupore ka pësuar VM, të konstatuara në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” Shkup. Në vendin e ngjarjes ka bërë këqyrje të ekipit nga SPB Shkup.

Po të njëjtën ditë policia ka raportuar se në kryqëzimin e bulevardit “Krushevska Republika” me bulevardin “Koço Racin”, kamioni “Ford” i drejtuar nga ZE (55) nga Shkupi, ka goditur E.M. (34) nga Shkupi. Në aksident është konstatuar në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” Shkup, me lëndime të rënda EM. Në vendin e ngjarjes ka bërë këqyrje të ekipit nga SPB Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *