”Kinema në ajër të hapur” në Tearcë

”Kinema në ajër të hapur” në Tearcë

Qendra për edukim dhe zhvillim CED, në bashkëpunim me TIFF ODA (Tetovë) në kuadër të “Kinemasë në Rrota” ka organizuar kinema në qiell të hapur me film vizatimor për fëmijë.

Koha që fëmijët kalojnë brenda dhe në hapësira të mbyllura me këtë koncept ndryshohet pasi kanë mundësi të shoqërohen, shohin filma vizatimor dhe hanë diçka në natyrë.

Tashmë disa vite me radhë bëhen organizime të tilla ku fëmijët kalojnë shumë mirë, dhe argëtohen pa masë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *