Facebook, instagram, whatsapp për pak minuta nuk funksionojnë, njerëzit në panik

Facebook, instagram, whatsapp për pak minuta nuk funksionojnë, njerëzit në panik

Hej ti! Ke ardhur në Twitter për të parë nëse Instagram dhe Facebook nuk funksionojnë? Epo mund ta konfirmoj..ata nuk funskionojnë 😐 #instagramdown janë shumë sloganet që janë shkruar në twiter nga dalja jashtë funskionit e rrjetit shumë të përdorur instgram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *