Johnny Depp hap TikTok pas fitores ligjore ndaj ish-gruas Amber Heard në gjyqin për shpifje … dhe shpejt fiton më shumë se 1.6 milion ndjekës

Johnny Depp hap TikTok pas fitores ligjore ndaj ish-gruas Amber Heard në gjyqin për shpifje … dhe shpejt fiton më shumë se 1.6 milion ndjekës

Aktori, 58 vjeç, mblodhi më shumë se 1.6 milionë ndjekës që nga mbrëmjen e së hënës
Depp shkroi ‘Occasional Thespian’ në biografinë e tij në faqen e mediave sociale
Një juri e Virxhinias i dha Depp më shumë se 10 milionë dollarë në padinë e tij për shpifje kundër Heard, 36, për një opinion të vitit 2018 që ajo shkroi për The Washington Post.
Depp fillimisht iu dha 15 milionë dollarë dëmshpërblim, i cili u reduktua nga gjyqtari në 10.4 milionë dollarë në përputhje me kufizimet e ligjit të shtetit.
Johnny Depp ka hapur një llogari në TikTok pas fitores së tij të fundit ligjore ndaj ish-bashkëshortes Amber Heard në gjyqin e tyre shumë të publikuar për shpifje.

Aktori, 58 vjeç, kishte mbledhur më shumë se 1.6 milionë ndjekës që nga mbrëmjen e së hënës në llogarinë e tij, në të cilën ai shkroi ‘Occasional Thespian’ në biografinë e tij. Depp nuk kishte ndjekur askënd tjetër ose nuk kishte pëlqyer ndonjë postim në llogari.

Depp hapi llogarinë disa ditë pasi një juri e Virxhinias i dha atij më shumë se 10 milionë dollarë në padinë e tij për shpifje kundër Heard, 36, të mërkurën, për një opinion të vitit 2018 që ajo shkroi për The Washington Post.
Në pjesë, aktorja e quajti veten një ‘figurë publike që përfaqëson abuzimin në familje’, por nuk përmendi emrin e aktorit; Ekipi ligjor i Depp tha se Heard kishte ‘shpirë historinë me shpresën për të gjeneruar publicitet pozitiv dhe për të avancuar karrierën e saj.’
Ai vazhdoi: ‘Dhe gjashtë vjet më vonë, juria ma ktheu jetën time. Unë jam vërtet i përulur. Që në fillim, qëllimi i sjelljes së këtij rasti ishte zbulimi i së vërtetës, pavarësisht nga përfundimi.

“Të thuash të vërtetën ishte diçka që ua detyroja fëmijëve të mi dhe të gjithë atyre që kanë qëndruar të palëkundur në mbështetjen e tyre për mua. Ndihem i qetë duke e ditur që më në fund e kam arritur këtë.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *