“Nën të njëjtin qiell” (1964), këtë të premte nga programi i filmit ”75 vjet Vardar Film” në Shkup

“Nën të njëjtin qiell” (1964), këtë të premte nga programi i filmit ”75 vjet Vardar Film” në Shkup

📢📽️ Programi i Filmit “75 vjet Vardar Film” vazhdon me projeksionin e radhës të filmit:

“Nën të njëjtin qiell” (1964) me regjisor: Miodrag Stamenkoviq dhe Lubisha Georgievski

Eventi do të mbahet 10.06.2022, ORA:20.00

Hyrja është falas, ndërsa rezervimet mund ti bëni në numrat e telefonit 02 511 55 40/075663106🌐info@vardarfilm.mk/i.petkova@vardarfilm.mk

Personi për kontakt: Ivona Petkova

Programin vjetor të projeksioneve mund të shihni dhe të mernin në linkun e mëposhtëm 👇https://vardarfilm.mk/programa-za-kino-prikazhuvanje-po…/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *