Ansambli nacional i këngëve dhe valleve popullore “Tanec”, zbarkon edhe në Tetovë!

Ansambli nacional i këngëve dhe valleve popullore “Tanec”, zbarkon edhe në Tetovë!

Një program i pasuruar me këngë e valle të folklorit Maqedonas nga të gjitha rajonet do të mund ta ndiqni vetëm në Qendrën për kulturë-Tetovë më datë 09.06.2022 me fillim nga ora 20:00. E gjithë kjo falë punës së palodhshme të Ansamblit “Tanec” dhe përkrahjes pa hezitim nga ana e Qendrës për kulturë. Ju mirëpresim Ansambli “Tanec”!

❕Biletat mund t’i gjeni në Qendrën për kulturë-Tetovë çdo ditë pune (çmimi 100 denarë).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *