Kaq kushtoi veshja e shumë komentuar e Kidës

Kaq kushtoi veshja e shumë komentuar e Kidës

Kida është përfolur para disa dite në meidat rozë për çmimin e veshjes së saj e cila kapte vlerën e diku 80 mijë euro.

Ndërsa, tash po komentohet për ndryshimin që ka bërë, ku po krahasohet me Kim Kardashian, shkruan”Kosovarja’.

Mirëpo, kjo veshje është goxha e kushtueshme, pasi fustani, dorezat dhe perikja janë formato.

“’Rhinestoned miranda dress”- ishte fustani i cili i kushtoi Kidës 198 euro , ndërsa dorezat nga “gracie gloves” ’kushtojnë 174 euro. Kurse perikja e cila e bën Kidën të duket si Kim Kardashian, kushton hiç më pak së 1.9990 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *