Kovaçevski: Të bashkëpunojmë mes veti që të integrohemi në BE

Kovaçevski: Të bashkëpunojmë mes veti që të integrohemi në BE

Kryeministri i Maqedonisë Dimtar Kovaçevski në fjalimin e tij në Samitin e Ballkanit të Hapur ka bërë thirrje gjithë vendeve të ballkanit që nëse bashkëpunojmë mes veti, qoftë në aspektin ekonomik, në improtimin eksportimin, dhe në turizëm, do të mund të sfidat siç janë krizat ekonomike, migrimi, do mund të përballojmë edhe krizat e Ukrainës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *