Rama: ”Ballkani i hapur është burrë, Europa e bashkuar është nusja”

Rama: ”Ballkani i hapur është burrë, Europa e bashkuar është nusja”

Rama në fjalimin e tij, dha analogjinë e tij në lidhje problemet e ballkanit të hapur. Duke potencuar se ballkani është burrë dhe Evropa, është nusja, dhe se më keq është për ne që jemi burrë sepse po të ishim nusja do të na kërkonin. Edhe bullgarinë e etiketoi si një burrë me problemet e veta. Maqedonia sipas tij e merr shumë me stres periudhën e ”dasmës” dmth integrimin e ballkanit në Bashkimin Evropjan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *