UT organizon debat”Sfidat ekonomike në periudhën post-pandemike”, më 8 Qershor

UT organizon debat”Sfidat ekonomike në periudhën post-pandemike”, më 8 Qershor

Fakulteti ekonomik pranë Universitetit të Tetovës organizon debat me temën Sfidat ekonomike në periudhën Post pandemike. Debati do mbahet në sallën 109 në ora 11 në fakultetin Ekonomik. Kushdo që është i interusuar për të marrë pjesë dhe të mësojë për sfidat ekonomike që përballet vendi mund të merr pjesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *