Vuçiç: Të bëjmë që njerëzit të kalojnë pushimet në vendet e bukura fqinje, të bashkëpunojmë që të tejkalojmë dimrin

Vuçiç: Të bëjmë që njerëzit të kalojnë pushimet në vendet e bukura fqinje, të bashkëpunojmë që të tejkalojmë dimrin

Kryeministri i Sërbisë Aleksandër Vuçiç tha sot në Samitin e Ballkanit të Hapur, se është shumë entuziast që ballkani fillon të bashkëpunojë. Ai mes tjerash tha se Sërbia ka filluar të blejë aparaturë për shuarjen e zjarit pasi do kemi verë të nxehtë dhe se ne si vende fqinje jemi më të afërt që të ndihmojmë njëri tjetrin.

Të bëjmë që njerëzit e vendeve tona, të shkojnë dhe të vizitojnë vendet fqinje dhe jo më larg. Të vijnë njeërzit nga Sërbai në Liqenin e bukur të Ohrit dhe të shkojnë në Shqipëri dhe Shqiptarët të vijnë në Sërbi në vendet e bukura që i kemi ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *