Rezervoni vendin tuaj në panairin rajonal të punësimit

Rezervoni vendin tuaj në panairin rajonal të punësimit

Siguroni vendin tuaj në Panairin Rajonal të Punësimit, vend i cili prej vitesh lidh me sukses punëdhënësit dhe punëkërkuesit nga Maqedonia dhe rajoni.

Në mars 2020, kur pandemia e koronavirusit trokiti në derën tonë, pakkush mund ta imagjinonte se në fund të të njëjtit vit tregu i punës do të fillonte të rimëkëmbej. Në fakt, duke marrë parasysh numrin total të njoftimeve për punë të publikuara në dy vitet e fundit, “rimëkëmbja” është ndoshta një fjalë shumë e butë.

Të gjitha analizat tregojnë se kërkesa për fuqi punëtore ka qenë rekord e lartë për një kohë të gjatë, për çka me të drejtë mund të konkludojmë se kërkohet “më shumë punëtorë” në tregun vendas dhe rajonal të punës.

Nga ana tjetër, ka gjithnjë e më pak kandidatë potencialë për punë, veçanërisht kandidatë që mund të sjellin vlerë të shtuar për kompaninë në të cilën do të punësohen dhe të forcojnë ekipin ku do të bashkohen. Ka gjithnjë e më pak prej tyre.
Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të filloni të kërkoni kandidatin perfekt në kohë. Dhe më e rëndësishmja, ne duhet të dimë se ku të shikojmë.

Në 12 vitet e fundit, destinacioni i preferuar online i punëdhënësve që kërkojnë punonjës cilësorë dhe punonjës që kërkojnë ndryshim dhe avancim në karrierë është Panairi Rajonal i Punësimit, i cili këtë vit do të mbahet nga data 17 deri më 21 tetor!

Pse një panair online?
Frekuentimi dhe aplikimet – Ndërsa panairet që kërkojnë prani fizike mund të arrijnë vetëm disa mijëra vizita, panairi virtual arrin mbi 120,000 vizita. Panairi inkurajon angazhim më të madh dhe tërheq vëmendjen e kandidatëve pasivë dhe aktivë.
Vlera për Investim – Jo vetëm që kurseni burime (kostot e udhëtimit, angazhimin e stafit, kostot për prodhimin e materialeve promovuese, etj.), por në vetëm pak orë mund të keni një kabinë të personalizuar (eko-miqësore) që do t’i sjellë kompanisë tuaj cilësi Markimi i punëdhënësit me kosto minimale.
Disponueshmëri e pakufizuar – Ndryshe nga panairet fizike njëditore, panairi virtual është aktiv nga 0 deri në 24 për 5 ditë dhe i disponueshëm përmes të gjitha pajisjeve (desktop / celular). Përvoja shumëvjeçare ka rezultuar në një platformë të shkëlqyer të lehtë për t’u përdorur për ekspozuesit dhe vizitorët.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/Vest/18181/Trgnete-na-vreme-vo-lov-na-vistinskite-kandidati/2/?fbclid=IwAR0YHt0LbAdF76Fw0rUFPu3uoM7qV49TxN3TJSl9YMhGDbAu4bEz6GnNoFo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *