Sot në Prishtinë mbahet parada e krenarisë

Sot në Prishtinë mbahet parada e krenarisë

Pjesëtarë të komunitetit LGBTI+ do të marshojnë në rrugët e kryeqytetit, shkruan lajmi.net.

Motoja e tyre do të jetë “Edhe në shtet edhe në familje”.

Tubimi do të fillojë në orën 11:00 në sheshin “Skenderbeu” në Prishtinë.

Në orën 12:00 do të fillojë ecja drejt Katedralës, dhe do të përfundojë te platoja e Pallatit të Rinisë me një fjalim që adreson mesazhin e Javës së Krenarisë për këtë vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *