Arrestohet një tregtar droge nga Shkupi

Arrestohet një tregtar droge nga Shkupi

Më datë 09.06.2022 në ora 01.30 në zonën e Qendrës nga ana e zyrtarëve policorë të Njësisë për tregti të paligjshme në kuadër të SPB Shkup është arrestuar EC (29) nga fshati Dolno Konjari, Shkup.
Në posedim të tij janë gjetur pluhur, marijuanë, fara marihuane dhe para, të cilat janë konfiskuar dhe dorëzuar për ekspertizë.
Personi është ndaluar në Komisariatin e Policisë Gazi Babë. Në koordinim me Prokurorin Publik, pas dokumentimit të plotë të rastit do të bëhet kallëzim penal përkatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *